Hakkımızda

Merkezimiz, Üniversitemizin farklı bölümlerinden katılım sağlayan öğretim üyelerimiz ile idari personellerin girişimleriyle altyapısı hazırlanarak, 28 Şubat 2021 tarihli ve  31409 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmasıyla fiilen faaliyete geçmiştir. Üniversitemizin öğretim elemanları, öğrencileri ve idari personelinin ilgi duyabilecekleri çeşitli sosyal sorumluluk projelerine yönlendirerek çocuklar, yaşlılar ve engelliler gibi  dezavantajlı toplumsal gruplar başta olmak üzere, bu grupların yaşam koşullarını iyileştirmek, onların toplumsal hayata faydalı bireyler olarak toplumla bütünleşmesini sağlamak fikriyle yola çıkılmıştır. Bu bağlamda bilimsel araştırma, uygulama ve eğitim çalışmaları yaparak bu faaliyetlerin toplumda yaygınlaşmasına katkıda bulunmak merkezimizin temel amacıdır.

Bu içerik 10.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 325 kez okundu.