TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KAHRAMANMARAŞ ELBİSTAN’DA KURDUĞU DESTEK MERKEZİ İLE YARALARI SARIYOR

Trakya Üniversitesi merkez üstü Kahramanmaraş olan ve büyük yıkıma yol açan deprem sonrası Elbistan’da bir Destek Merkezi kurarak, depremzedelere yardım eli uzatmaya devam ediyor.
Edirne Valiliği, Edirne halkı ve Trakya Üniversitesi ailesinin yardımları ile büyüyen, Trakya Üniversitesi imkânları çerçevesinde 11 Şubat 2023 tarihinde kurulan Destek Merkezi Kahramanmaraş Elbistan’a umut oldu. Kurulan bu Destek Merkezi Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı ve Sosyal Sorumluluk Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN Koordinatörlüğünde felaketin İlk gününden buyana organize bir şekilde hareket ederek Trakya Üniversitesi Destek Merkezi bünyesinde hayata geçirdiği, Aşevi, Sağlık Merkezi, Pazaryeri, çadır, Konteynır ve Mobil Tuvaletlerle vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayarak, sürdürülebilir bir yaşam alanı oluşturmuşlardır.
Bu Destek Merkezinin işlerliği Trakya Üniversitesi Rektörlük Özel Kalem Müdürü ve Sosyal Sorumluluk Merkezi Yönetim Kurulu Üyemiz Öğr. Gör. Kıvanç ADA, Devlet Konservatuarı Müdür Yardımcısı, Sosyal Sorumluluk Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Sela Can DÖKMECİ hocalarımızın desteğiyle gerçekleşmiştir.
Kilometrelerce uzaktan Deprem bölgesine yardım eli uzatan Trakya Üniversitesi’nin büyük bir hızla bölgeye ekiplerini ve yardımlarını sevk ettiğini söyleyen Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, hayatın normale dönmesi için çalışmalara hız kesmeden devam edecekleri bilgisini paylaşarak ilk günden itibaren depremzedelerimizin yanında ve ülkemizin hizmetindeyiz diyerek desteklerini bildirmişlerdir.
Ek Resimler
Bu içerik 14.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 102 kez okundu.