Merkezimizin 31.05.2023 Tarihli Online(Çevrimiçi) Toplantısı

Trakya Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Semiha Kartal, Yönetim Kurulu Üyeleri ile 31.05.2023 Çarşamba günü saat 13:30 da çevrimiçi (online)  toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının Gündeminde;

T.Ü. Sosyal Sorumluluk Merkezi olarak katılım sağladığımız Trakya Üniversiteler Birliği II. Sosyal Sorumluluk Çalıştayı değerlendirilmesi yapılmıştır.

Yapılması planlanan proje faaliyetlerinin değerlendirilmesi yapılmıştır.

Ülkemizde meydana gelen depremler nedeni ile hazırlık aşamasında olup, yeni dönemde gerçekleştirilecek olan Edirne Valiliği İl Göç İdaresi ile yapılacak projenin değerlendirilmesi yapılmıştır.

Yeni Dönemde gerçekleştirilecek olan proje konusunda öneri ve görüşler alınmıştır.

Ülkemizde yaşanan depremler nedeni ile depremden etkilenen ve burada geçici ikamet edenlerin moral ve motivasyon sağlama amacıyla bir etkinlik havasında Kermes düzenlenmesi ve gerekli izinlerin alınması kararlaştırılmıştır.

Toplantımız değerli hocalarımızın katılımıyla verimli bir şekilde gerçekleşmiştir.
Bu içerik 13.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 62 kez okundu.