TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ II. SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞTAYINA KATILIMIMIZ.

Trakya Üniversiteler Birliği II. Sosyal Sorumluluk Çalıştayı 03.05.2023 Çarşamba günü saat 10:30-13:00 saatleri arasında Zoom Plarformu üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilmiştir.

“Dijital Çağda Sosyal Sorumluluk Projeleri için Yol Haritası” ve “Sosyal Sorumluluk Çalışmalarında Öğrencinin Önemi” konularının ele alındığı çalıştay’da Trakya Üniversiteler Birliği Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük AÇG. Trakya Üniversitesi Temsilcisi ve Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Sela Can DÖKMECİ “Sosyal Sorumluluk Uygulama Örnekleri” başlığı altında gerçekleştirilen Sosyal Sorumluluk proje örneklerinin yer aldığı, bilgilerin aktarıldığı sunum gerçekleştirmiştir.

“Trakya Üniversiteler Birliği II. Sosyal Sorumluluk Çalıştayı”, Gelecek Dönem önerilerinin alınması ile sona ermiştir.

Bu içerik 05.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 66 kez okundu.